foto presentación

FACILITEM EL TRANSPORT DE MERCADERIES

AIXÍ FUNCIONEM

Benvinguts a la nova web Transports Panjofran. Així com tot avança cap a un futur, apartant noves tendències, nosaltres des d'aquí hem volgut fer un pas més en la nostra innovació constant i hem desenvolupat un nou format per a la nostra web.

En el descobriràs que al llarg d'aquest any hem seguit creixent tant humanament com fisicamente i ara disposem de noves oficines amb personal dedicat a tu, el nostre client.
No volent estendre'm més, deixaré que tu mateix descobreixis totes les coses noves que t'oferim en aquesta web.

Noves Oficines

Tenim les nostres oficines en les quals poder atendre als nostres clients, així com satisfer qualsevol dubte o pregunta que ens vulguin fer.

SOBRE NOSALTRES

Som una empresa especialitzada en el transport de mercaderies per carretera d'àmbit local i nacional, formada per un equip de gent jove i dinàmica.

Posseïm una àmplia experiència en el sector del transport, sent nostra principal qualitat la serietat i puntualitat en tots els nostres enviaments. Així mateix, és una empresa autoritzada i preparada per al transport de mercaderies ADR (excepte explosives o radioactives), amb camions i personal totalment qualificat i complint totes les normes de seguretat actuals.

Disposem de la nostra pròpia oficina situada al centre de Premià de mar, en la qual li atendrem si necessiten fer qualsevol consulta. Des de l'inici de la nostra activitat, hem anat creixent tant en mitjans tècnics com a humans, adaptant-nos sempre a les necessitats del mercat i dels nostres clients.

La nostra flota

MERCEDES BENZ ACTROS
(Cabina 33 palets europeus)

RENAULT PREMIUM 3 EJES
(Cabina 21 palets europeus)

VOLVO FE 280S
(Cabina 18 palets europeus)

CONTACTA'NS

Estem sempre preparats per ajudar-te, hi ha moltes formes de contactar amb nosaltres, tria la que millor et vagi.


Informació de contacte:


   Telèfon

658 843 161
931 403 376


   Nova oficina

Plaça Roma Piera Arcal, 2 Local 22 08330 - Premià de Mar